Σκαράκης Αλέξανδρος

Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977889365

email: alexandrosbox9@gmail.com

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Για ποιό λόγο να ασφαλιστείς εν μέσω κρίσης;



Για ποιό λόγο να ασφαλιστείς εν μέσω κρίσης; Τη στιγμή που τα έξοδα διαβίωσης στην Ελλάδα του φόρου, είναι θεόρατα. Όταν η "στρατιωτική τακτική του φόβου" έχει βρει πρόσφορο έδαφος στο μυαλό του Έλληνα, σημαίνοντας συναγερμό σε καθετί θα μπορούσε να τον βγάλει από τον φανταστικό του προϋπολογισμό.Ο Έλληνας φοβάται τον ασφαλιστη όπως το μικρό παιδί το μπαμπούλα που θα του πάρει το παιχνίδι. Αναπτύσσει άμυνες σκεφτόμενος, ¨Αυτός ο τύπος θέλει να μου πουλήσει φύκια και να βάλει το χέρι του, στην μισό άδεια τσέπη μου… Δεν πρέπει να τον αφήσω¨. --¨Μήπως έχει δίκιο ο πελάτης;¨ Η απάντηση ¨Και ναι και όχι¨. Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, όλες οι ασφαλιστικές εταιρίες του 2014 είναι καλές. Τι τις διαχωρίζει; Μα φυσικά ο ασφαλιστής. Αν ο πελάτης αντιληφθεί ότι απέναντι του έχει έναν ειλικρινή , αξιόπιστο και φερέγγυο ασφαλιστή θα τον ακούσει. Ο ρόλος του σύγχρονου ασφαλιστικού συμβούλου είναι να αφουγκράζεται τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του ανθρώπου να αξιολογεί την βαρύτητας τους. Να αντιλαμβάνεται τον βαθμό που αυτές έχουν αξία για τον άνθρωπο και εν κατακλείδι να παρουσιάζει ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ προσαρμοσμένη στις ανάγκες του. Ο παράγοντας κόστος είναι μια σταθερή αλλά αστάθμητη συνιστώσα, γιατί κάθε ένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Σε κάθε περίπτωση όταν ο πελάτης νιώσει, ζητήσει την λύση το κόστος μηδενίζεται. 

Η ασφάλεια στην Ελλάδα της κρίσης δεν είναι status symbol, είναι αναγκαία συνθήκη. ΓΙΑΤΙ; Γιατί απλά το κράτος είναι απών, στην περίθαλψη, στην σύνταξη, στην εξασφάλιση της οικογένειας αν φύγει απο τη ζωή ο φέρων το εισόδημα . Οι παλιοί, οι νέοι, και οι μελλοντικοί, έλεγαν, λένε και θα λένε η ¨υγεία πάνω απ’ όλα¨.

¨ΓΙΑΤΙ;¨

Πόσα είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε όταν θα γνωρίζετε ότι η λύση στο πρόβλημα υγείας σας, βρίσκετε στο ιδιωτικό σύστημα υγείας; Νομίζω πως όσα σας ζητήσουν. Εδώ γεννάτε ένα ερώτημα ¨ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ¨.  Ο Έλληνας θέλει αξιοπρέπεια σιγουριά και ΟΝΕΙΡΟ, για να κάνεις όμως όνειρα θέλεις θεμέλια. Τα θεμέλια είναι το Α και το Ω στην απρόσκοπτη πορεία μας στη ζωή. Τα θεμέλια σας τα έχετε βάλει; Έχετε ορίσει ένα σημείο που ότι και αν συμβεί θα ξεκινάτε πάντα από εκεί; Αν τα θεμέλια σας είναι δύσκολο να τα βάλετε , ο ασφαλιστής σας τα παρέχει σε τιμή έκπτωσης.

Εύχομαι ότι καλύτερο.



Σκαράκης Αλέξανδρος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής

Διεύθυνση Επικοινωνίας : Ιερά Οδός 310-312 Αιγάλεω 12243
Tηλέφωνο γραφείου: 2105310905,2105310960
Φαξ: 2105318012
Email: alexandrosbox9@gmail.com

Κινητό: 6977889365
Ηλεκτρονική σελίδα: Ο Ασφαλιστικός σας Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου